Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Contact                         

Thuisbasis

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

The Dutch Edward de Bono Foundation kan gebruik maken van drie thuisbases. De eerste thuisbases is in het Atelier/expositie ruimte van Stichting KinderTrots in Lith, Kerkstraat 1A, 5397 EH. Uitgangspunt bij onze keuze is dat fysieke ruimte helpt om het verschil te maken bij invulling en resultaat van trainingen en workshops.

 

Het Innovatiehuis is een ontmoetingsruimte voor de MBO sector. Het staat bekend in de sector als ontmoetingsruimte voor initiatieven en reflectie. Hard werken gaat samen met vertragen en stilte.

 

Heel trots zijn wij op de samenwerking met het Jheronimus Bosch Art Center, gevestigd in de voormalige Sint-Jacobskerk in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Jong en oud, liefhebber en kenner, bewoner en toerist: iedereen kan hier genieten van de nalatenschap van Jheronimus Bosch. Het JBAC biedt ook een uitgelezen mogelijkheid voor een bijzondere studiedag voor uw personeel waar denken, doen, verkennen, prikkelen, ontdekken, beleven en leren, centrale begrippen in onze trainingen en presentaties.

 

  

Frans van Gaal

06-45482739

fransvangaal@home.nl

Coen Free

06-11514245

c.free@ziggo.nl

Edith Henskens

06-22237313

ditscreativethinking@live.nl